| http://lykourgos.pa-sy-a.gr/2010/01/31/00-00/pa-sy-a_lykourgos_2010-01-31_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΑΝΑΦΟΡΑ >> ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ >> 2010 >> ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ >> 31 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

"ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ"

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΝΟΥΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

 

 

"Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ"

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00006 ]

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - 2010 - 01 - 31 - 00:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

[ 2009.09.25 24:00 ]

Νο [ 00003 ]

Η ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΨΕΥΔΟ «ΕΠΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΝ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (!)

 

[ 2010.01.13 00.00 ]

Νο [ 00005 ]

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ!

 

[ 2010.01.31 00.00 ]

Νο [ 00006 ]

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΕΩΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2010.01.31 00:00 ]

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΥ — ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Ή ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ Ή ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ — Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΑΥΤΗ Η «ΕΛΛΑΔΑ», ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ, ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ. ΑΥΤΗ Η «ΕΛΛΑΔΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΜΙΑΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ" (ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΑΠ' ΟΣΟ ΜΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ Ή ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.

 

 

 

 

 

 

 


Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

Εθνομηδενισμός, Ξενοκεντρισμός, Μεταμοντέρνος Πολυπολιτισμός.

 

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

 

 

Στις δεκαετίες του '80 και του '90 συντελέστηκε μία ακόμη μεταστροφή στον πανεπιστημιακό κόσμο και εμφανίστηκε μία εντελώς διαφορετική πρόκληση για τον Ελληνισμό με τη μορφή της πολυπολιτισμικότητας. Γενικά, οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας ανήκουν σε ένα από δύο στρατόπεδα. Μερικοί πιστεύουν πως όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσοι — ο Ελληνικός δεν είναι ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος από οποιονδήποτε άλλο. Άλλοι, πιο πεισματάρηδες, είναι πεπεισμένοι ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσοι εκτός από το Ελληνικό, που είναι ιδιαίτερα ιμπεριαλιστικός, ηγεμονιστικός, εθνικιστικός, σεξιστικός και πατριαρχικός και κατά συνέπεια πρέπει να μελετάται μόνο ως παράδειγμα του τι πάει στραβά στο σύγχρονο κόσμο. Και στις δύο περιπτώσεις οι Έλληνες χάνουν: αν είναι το ίδιο με τους Τούρκους, Πακιστανούς ή τους Αλβανούς, γιατί να μελετάμε Ελληνικά αντί για Αγγλικά, Αλβανικά ή Τουρκικά; Αν είναι χειρότεροι, γιατί να τους μελετάμε, γενικώς;

 

Η αφηρημένη ιδέα της «ελληνικότητας» και το επιχείρημα ότι αυτό το μοναδικό όραμα ενός σχετικά μικρού πληθυσμού επηρέασε όλο το σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτισμό, αμφισβητεί άμεσα το πιο πρόσφατο ανθρωπολογικό δόγμα. Μια τέτοια προσέγγιση κάνει κάποιον να κερδίσει πολύ γρήγορα το ατυχές παρώνυμο του «πολιτιστικού αποικιοκράτη» που προσπαθεί να «παραχωρήσει προνόμια» και να «ηρωοποιήσει» την τέχνη και τη γραμματεία ενός συγκεκριμένου αρχαίου πολιτισμού μιας συγκεκριμένης εποχής. Οι πλέον πολιτικοποιημένοι από αυτους κοινωνικούς πολυπολιτισμικούς επιστήμονες επιμένουν μάλιστα ότι ο όρος «ελληνισμός», ως συνολικός πολιτισμικός όρος, δεν έχει θέση στα πανεπιστήμια- πολλοί προτιμούν τον όρο .... «Βαλκανικός» —ορολογία περισσότερο σύμφωνη με την προσπάθεια που καταβάλει το πανεπιστήμιο για την επινόηση μιας «πολυπολιτισμικής» Ελλάδας.

 

Με την εμφάνιση του Μεταμοντερνισμού — αυτής της νέας επίθεσης στην ίδια την αντικειμενική αλήθεια, με την άρνηση γεγονότων ή περιστατικών χωριστά από τη γλώσσα ή το κείμενο, και την αντίληψη της ότι κάθε πραγματικότητα είναι κοινωνικά καθορισμένη — η Ελλάδα μας θεωρείται πια μια αυθαίρετη αφηρημένη έννοια. Αυτή η «Ελλάδα», μας λένε, είναι μια απλή επινόηση, ένα σημαίνον προνομιακών πολιτιστικών κειμένων, αναθυμίαση μιας εκμεταλλευτικής ελεύθερης αρσενικής ελίτ. Αυτή η «Ελλάδα» είναι απλώς ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, μονταρισμένο και πακεταρισμένο για μια μακάρια και εύπορη σύγχρονη Δύση, για να προβάλλει έναν εντελώς υποκειμενικό αντικατοπτρισμό της. Αυτή η κλασική αντανάκλαση, μας λένε τώρα οι Νέοι Σοφιστές, τελικά δεν είναι περισσότερο αντιπροσωπευτική μιας "εθνικιστικής" (αν τολμήσουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα τόσο αυθαίρετο χρονολογικό επίθετο) κοινωνίας στη νότια Βαλκανική απ' όσο μια μεμονωμένη παράσταση πάνω σε ένα βράχο ή το αυλάκι ενός τροχού στην πέτρα.

 

Έτσι, στη μεταμοντέρνα εποχή μας του κυνισμού, του μηδενισμού και του σκεπτικισμού, όποιος είναι αρκετά ανόητος, ώστε να μιλάει «μεγαλοπρεπώς» για τους «Έλληνες» από ηθική άποψη, μπορεί να απορριφθεί ως απλοϊκός, βραδύνους ή, ακόμη χειρότερα, σαν να είναι και ο ίδιος ένας κακόγουστος υπερασπιστής της εκμετάλλευσης. Με άλλα λόγια, ο Έλληνας που προωθεί τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα εκτός από «εθνικιστής», ξενοφοβικός», «ρατσιστής», κλπ δημιουργεί εκ του μηδενός την ιδέα των «Ελλήνων» μόνο και μόνο για να προωθήσει τις δικές του υποσυνείδητες ρατσιστικές και σεξιστικές επιδιώξεις για να καταπιέσει τον παρόντα «άλλο», έχει επινοήσει ένα παρελθόντα υψηλό πολιτισμό που δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

 

Η νέα αυτή φουρνιά «κοινωνικών ερμηνευτών» είτε πέταξε στα σκουπίδια τον Ελληνικό κόσμο επειδή δεν ήταν πολυπολιτισμικός (πράγμα που είναι ανέντιμο, διότι κανένας πολιτισμός δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ στ' αλήθεια πολυπολιτισμικός) είτε προσπάθουν να ξαναεπινοήσουν τους Έλληνες ως πολυπολιτισμικούς (της δικής τους ιδεολογίας). Η ελληνική σοφία δεν πρέπει απλώς και μόνο να ξεχαστεί, αλλά πρέπει να απορριφθεί ενεργά. Η τελευταία γενιά πανεπιστημιακών επιθυμεί να επιβιώσει και να είναι αρεστή — στους συναδέλφους ακαδημαϊκούς δασκάλους — εγγυώμενη στους συναδέλφους της ότι οι νέοι εκπαιδευτικοί που θα ακολουθήσουν την Ελληνικότητα θα είναι ελάχιστοι.

 

Στην Ελλάδα αυτούς τους μεταμοντρένους φορείς ξενοκεντρικών πολυπολιτισμικών αντιλήψεων τους ονομάζουμε πλέον ως εθνομηδενιστές. Άρα λοιπόν Εθνομηδενισμός είναι η ιδεολογική στάση της ολοκληρωτικής απόρριψης των αντίθετων ως προς των νεωτεριστικών/μετανεωτεριστικών απόψεων σε ότι αφορά την θεωρία γεννήσεως του εθνικισμού και του Έθνους, και κωδικοποιείται σε μία ιδεολογία που αναγορεύει σε ηθικό και πρακτικό καθήκον την προώθηση αυτού του αρνητισμού σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και νομοθετικής ζωής της Ελλάδος αλλά και της φιλοσοφίας του Ελληνισμού ή Ελληνικότητας.

 

Όλοι αυτοί οι μεταμοντέρνοι πλέον έχουν καταλάβει όλες σχεδόν τις κοινωνικές θέσεις. Θα τους δεις να υπογράφουν υπέρ του Σχεδίου Ανάν, υπέρ του εθνοκτόνου σχεδίου για την Ιθαγένεια, είναι μέλη σε όποιες Μ.Κ.Ο. μπορούν, αρθογραφούν στα ΜΜΕ κλπ. Κοινό λεκτικό οπλοστάσιο αυτής της στοχοθετημένης ξενοφιλίας, η οποία συγκροτήθηκε σε παράδοξη προκατάληψη, ας πούμε αντιρατσιστική/ρατσιστική, της οποίας η ανάποδη όψη είναι η βαθιά περιφρόνηση για τον τύπο του αξιοθρήνητου «γηγενούς Έλληνα» και το απεριόριστο λεκτικό μίσος για τους «Δεξιούς» ή τούς «Κεντροδεξιούς» και εκφράζονται με λέξεις όπως «ρατσιστής», «ξενοφοβικός», «ακροδεξιός», «φασίστες», «εθνικιστές» και «νέο-ναζί» και άλλες παρεμφερείς χαρακτηρισμοί.

 

Αυτήν λοιπόν την μεταμοντέρνα πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα ιδεολογήματα που η πνευματικώς αποικιοκρατούμενη και πολιτικώς κατεχόμενη από μία εθνοφοβική-εθνομηδενιστική ελίτ χώρα μας από την Δύση προσπαθεί να μας την επιβάλει.

 

ΠΗΓΗ:

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

 

ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ

 

ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ LINK ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ GOOGLE ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 450 ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ:

 

Π.Χ.

 

"ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ"

 

"ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ"

 

"ΡΕΠΟΥΣΗ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ"

 

ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΥΗΜΕΝΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 

ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ

 

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

 

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]
http://www.pa-sy-a.gr

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ LINK:

 

 

ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_12ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΑ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ" ΤΗΣ WICCA ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2008/07/30/16-00/pa-sy-a_thlemaxos_2008-07-30_16-00.htm

 


ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΘΕΑΣ "ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ WICCA ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ "ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ" ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ"

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/02/22/14-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-02-22_14-00.htm

 

 

Η "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ" ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ"

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/02/23/23-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-02-23_23-00.htm

 


ΤΟ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/23/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-23_15-00.htm

 

 

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΛΕΥΚΗΣ ΦΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/27/18-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-27_18-00.htm

 

 

ΣΤΙΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΤΟΥ "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" ΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΟΠΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

 

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/03/29/14-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-03-29_14-00.htm

 

 

 

 

 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

"ΘΗΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2010.01.04 00:00 ]

ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ) ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - 450 ATOMA ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ «ΙΕΡΕΙΑΣ» ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" (ΕΠΣΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Συμπαράσταση σε Θάλεια Δραγώνα από 450 πανεπιστημιακούς - ανθρώπους του πνεύματος"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

  

 

URL: http://anafora.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: anafora@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

 

 

URL: http://lykourgos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: lykourgos@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2010"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "01"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "31"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00006]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00006]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/01/31]

έκδοση:

[07.02]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2023/01/15]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"